Fransförlängning ger ansiktet en helt ny utstrålning

 

Ögonfransdesigner Emily Hagen utför certifierad, professionell och godkänd ögonfransförlängning på Birkagatan. Hon använder sig av en metod som kallas En-och-en. En-och-enmetoden ger ett naturligt snyggt resultat som håller länge.

 

Fransarna finns i fyra olika böjningar i tre olika tjocklekar. Längderna är från sex millimeter till femton millimeter i varje sort.

fransaremely

Det vanligaste är att man har tappat ungefär 50 procent av fransarna efter tre, fyra veckor. Då kan man välja att göra en påfyllning om man vill fortsätta ha långa och fylliga fransar.

 

Fransförlängning passar att göra inför en stor begivenhet som jul, nyår eller bröllop. Men det går lika bra att ha till vardags. Du kan fortsätta att leva som vanligt med dina nya fransar och du slipper mascaran om du vill.

 

Emily Hagen har gedigen erfarenhet av ögonfransdesign. Hon har arbetat med fransförlängning i sex år och de flesta av hennes nya klienter kommer på rekommendation från nöjda kunder.

 

fransar 2

Emily Hagen ger även kurser i fransförlängning i Stockholm och Göteborg och är återförsäljare av produkter till fransförlängning.

 

 

För tidsbokning  på Birkagatan ring 070 – 7811166

Läs mer om ögonfransförlängning här

www.fancyeyes.se