Här kan du få hjälp med hårförlängning där vi arbetar med slingor som fästs en och en.

Metoden används för att skapa slingeffekter, vilket är ett alternativ till att färga håret. Hårslingorna som vi använder vid hårförlängning binds ihop av ett lim bestående av keratin, ett naturligt hårämne.  Limmet värmer vi upp med en hårtång för slingor och hårslingorna smälts samman med det egna håret.  Förlängningen sitter säkert och kan inte skada det egna håret.

• Passar dom flesta hårfärger

• Finns som både rakt och lockigt hår.

• Vi har även slingor för dreadlocks, slingor med pärlor och med fjädrar.

Med Tape on and off-metoden kan vi hjälpa dig att få ett längre och tjockare hår. Här används dubbelhäftande tejp speciellt framtagen för Tape on and off. Tejpen består av keratin, ett naturligt hårämne som inte kan skada ditt riktiga hår. Här använder vi endast 100% äkta hår.

Vår hårförlängning kan återanvändas i upp till 1 1/2 år.  Vi hjälper dig att avlägsna och sätta tillbaka förlängningen och vid behov flyttar vi upp din hårförläning när ditt naturliga hår har vuxit sig längre.

• Passar för dom flesta hårfärger

• Finns som rakt och lockigt hår

Nu arbetar vi även med hairtalk den lite mer skonsamma löshårstekniken. Fråga oss gärna om Hairtalk och hur det fungerar, vi berättar gärna mer!