LPG-massage rensar slaggprodukter och ger slimmad kropp

Hudterapeuten Dorota Kaminska utför LPG-massage med LPG Endermologie på Arnalids. Hon har många års erfarenhet av LPG-massage och är hudterapeut med medicinsk basutbildning i botten.startsida LPG-behandlingar

Dorota Kaminska uppdaterar ständigt sina kvalifikationer, både inom Sverige och i övriga Europa, så att du som kund ska ha tillgång till det senaste inom skönhets- och friskvårdsbranschen.

Vad är LPG-massage

LPG Endermologie bygger på samma grundprincip som bindvävsmassage och lymfdränage. Massagen utförs med hjälp av en maskin som med en vacuumsug masserar kroppen.

LPG Endermologie är idag den enda behandling som kan reducera celluliter och ge spänstigare hud med goda resultat. Flera av världens ledande plastikkirurger rapporterar detta.

 

LPG-massage rensar ut slaggprodukter, gifter och överflödig vätska

Massagen ger ökad blodcirkulation och förbättrad syretillförsel till kroppens celler. Det i sin tur ökar ämnesomsättningen och ökar kroppens fettförbränning.  LPG Endermologie förbättrar lymfcirkulationen vilket medför att slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska lättare förs ut ur kroppen.

Det finns ett flertal olika behandlingar som utförs med LPG Endermologie för både kropp och ansikte.  Behandlingsmetoden lämpar sig för både dam och herr men är däremot olämplig för gravida.

Känslan vid en LPG-behandling kan liknas vid djupgående massage och de allra flesta upplever den som mycket behaglig. Hudterapeuten anpassar behandlingen efter dig och ställer in styrkan individuellt.LPGdorota2

 

Hur ofta för ett bra resultat?

I början går man två gånger per vecka. Därefter räcker det med en (eventuellt två) gånger per vecka. Som underhållsbehandling går man oftast en till två gånger per månad.

 

Boka hos Dorota Kaminska på 070 404 75 75

 

Läs mer om våra olika LPG-behandlingar för kropp och ansikte här.

Gör din internettbokning på hemsidan nedan.

www.massage4u.se