På Salong Arnalids erbjuder vi vaxning av hela kroppen: ansikte, rygg, bröst, ben, arm, samt axiller. Vi använder vaxkassetter för ben och vaxningarmar samt Peron Rigots Euroblond och Lycons hot wax (kakvax) för känsliga områden.

Vi erbjuder även Brasiliansk vaxning för kvinnor. Vi arbetar med Lycons hot wax (kakvax) som är omtalat bra för känsliga och intima hudområden och klarar av korta strån.

Huden blir mjuk och hårfri  Vid upprepade behandlingar blir hårväxten många gånger tunnare och glesare. Detta är dock individuellt från person till person. Oftast behöver man vaxa igen efter ungefär fyra – fem veckor.

Vid vaxning av kroppen kan huden med fördel torrborstas någon dag innan. Undvik också i möjligaste mån att mörja huden samma dag som du kommer till salongen så blir vaxningen effektivare. Om du har riktigt långt kroppshår (några centimeter) så är det bra om du trimmar ner håren till ungefär en centimeter innan du kommer.

Hårstråna måste vara lite utväxta så att vaxet har en chans att fastna och gripa tag. Minst en halv centimeter krävs för att vaxningen ska fungera riktig bra.

Boka online