top of page
Facial

Hudterapeut

För att se/boka alla extra behandlingarna som finns inom det två olika kategorierna så tryck på knapparna här!

Adress Odenlpan: Frejgatan 44

Adress Stenhamra: Hemvärnsvägen 1

Klassisk Ansiktsbehandling

En behandling som passar perfekt till alla hudtyper. Ansiktsbehandling inkl frans&bryn färg + plockning.  Inkluderar rengöring, hudanalys, AHA-peeling, ånga, porrengöring, och en härlig hårbottenmassage ,ansiktsmask. Avslutas med ögoncreme, serum och dagcreme

Ansiktsbehandling Lyx

Komplett klassisk ansiktsbehandling anpassad efter hudtyp. Vi använder Exuviance-produkter. Rekommenderas som förstagångsbehandling eller regelbundet varannan månad. Syrepensling, lätt brynplock, ånga, portömning, massage, ansiktsmask, serum, dag/nattkräm. Max 90 min.

AHA-Behandling/Kemisk Peeling

AHA-behandlingar med fruktsyror från Exuviance lämpar sig för alla hudtyper, även de allra känsligaste – både dam och herr. AHA-behandlingarna föryngrar huden genom att öka fuktigheten. De reducerar även rynkor, sluter samman porer och reducerar talgproduktionen i huden. Behandlingen förnyar i viss mån hudcellerna.
Du kan välja en behandling på 45 minuter, den innehåller avtvätt, AHA-syrebehandling,  serum, ansiktsmask samt dagkräm/nattkräm. Behandlingen lämpar sig som kur varannan vecka 10-15 gånger.
Du kan även välja vår 90 minuter långa behandling. Då ingår avtvätt, AHA-syrebehandling, eventuellt ånga, kort brynplock, antingen lång portömning eller lång massage, serum, ansiktsmask samt dagkräm/nattkräm.

ICE Peel

ICE PEEL är en avancerad behandling med omedelbar effekt. Behandlingen är en ”Quick Fix” som kombinerar potenta styrkor av kemisk peeling med cryoterapi i samma behandling. Kemisk Peeling utförs med Mandelsyra (40%, pH 2,02) som exfolierar döda hudceller för omedelbar lyster. Talg löses för djuprengörande effekt. Behandlingen stimulerar fasthetsfibrer för fasthet och den naturliga fukten (Natural Moisturizing Factor) för ökad fukt. Huden får utjämnad struktur och uppstramad lifting effekt. Cryoterapi utförs med Liquid Ice, IceMask, som stärker kollagen och ger omedelbar uppstramande effekt. Huden mjukgörs och återfuktas med upp till 500%. Rynkor och linjer reduceras, mörka ringar och rodnader motverkas.

IMAGE 02 Lift

O2 Lift är en ultra-lyxig, Red-Carpet Ready, spa behandling som ger otroliga lyster och huden känns uppfriskande som strålande. En revolutionerande ansiktsbehandling utformad för att exfoliera, ljusa upp och syresätta huden. Denna lyxiga behandling tillsätter syre, växtgenererade stamceller, peptider och en hög koncentration av botaniska enzymatiska ämnen i huden. Papaya och ananas enzymer exfolierar ytan medan en banbrytande mask som syresätter på en cellulär nivå ger huden lyster, uppfräschning ser föryngrade

NBE 500 Behandling

NBE 500 är en världsnyhet som öppnar en helt ny värld av möjligheter! NBE 500 med specialutvecklade produkter ger unika effekter. NBE 500 är ett mycket exklusivt elektromagnetiskt system som ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna. Huden fungerar normalt som en naturlig barriär och hindrar främmande ämnen från att tränga in i kroppens egen organism. Detta är nu möjligt med de specialutvecklade produkterna tillsammans med NBE 500. De aktiva substanserna slussas ända ner genom epidermis vilket resulterar i fantastiska resultat. Med hjälp av radiofrekventa vågor ändras spänningen i kroppens celler och skapar vibration. Det gör att kanalerna öppnas upp i huden, vilket möjliggör för krämerna att gå ner på djupet och arbeta. Det är kombinationen av krämen tillsammans med NBE 500 som ger de enastående effekterna och ett mycket långvarit resultat uppkommer redan efter några få behandlingar Behandlingar Behandling med NBE 500 utförs genom att en specialutvecklad kräm för respektive behandlingsområde masseras in i huden med cirkulerande rörelser med hjälp av en applikator. Detta gör huden slätare och spänstigare och mer elastisk. Metoden är helt utan nålar och mycket behaglig att använda. Den upplevs, utöver dess fantastiska resultat, som en ljuvlig energigivande massage. Behandlingsområden Hudföryngring och lyft Rosacea och couperoser Acne Rynkreducering Ödemreducering Slapp hud Strie och ärr Fettreducering och celluliter

Dermapen 4/Microneedling

Vad är Dermapen? En Dermapen-behandling går till så att 12 sterila engångsnålar skapar upp till 1300 microkanaler i sekunden ned i huden. Beroende på vilka indikationer som behandlas går nålarna olika djupt ned i huden. Microkanalerna gör det dels möjligt att slussa ned aktiva ämnen ned på djupet i huden, dels har de en i sig stimulerande effekt på bildandet av kollagen i huden. Dermapen™ rekommenderas till bland annat: Huduppstramning- och föryngring Fina linjer och rynkor Stora porer Oren hud, acne Milier, keratosis pilares Pigmenteringar Ärr - inclusive acne ärr, kirurgiska ärr och brännskadorv Hudbristningar.

Freezpen

Freezpen är en avancerad & effektiv kryobehandling som avlägsnar
benigna hudförändringar. Genom frysning behandlas hudförändringar
så som pigmenteringar/åldersfläckar, vårtor, talkörtelhyperplasi,
körsbärsangiom, fibrom, skintags & seborroiska keratoser.

Klassisk muskelmassage 

Arnalids erbjuder klassisk muskelmassage som är bra för både kropp och själ. Klassisk muskelmassage frigör muskulaturen från spänningar och värk. Massagen ökar cirkulationen och förebygger stress och belastningsskador.
Klassisk muskelmassage är även djupt avkopplande genom att beröringen stimulerar produktionen av det så kallade ”lugn och ro hormonet”, oxytocin, i kroppen.
Att regelbundet gå på massage är att investera i sig själv. Boka gärna in en timme för helkropp eller prata med massören om du har specifika problemområden som mår bra av att masseras. Du kommer att må så mycket bättre!
Boka tid hos vår massör

Lashlift med keratin

Lashlift med keratin ger dig  fint böjda,längre,tjockare och hälsosamma fransar.
Lashlift med keratin stärker dina egna fransar samt förjer dem på ett fin sätt . Behandlingen håller mellan 5-12 veckor beroende på fransarnas kvalite och livcykel.
Lashlift med keratin passar perfekt inför semestern,för dig som tränar,inte tål eller vill göra fransförlägning,inte vill använda mascara och  vill få starkare vackrare fransar .
kom gärna utan mascara för bästa resultat.

Frans & Brynstyling

Vi erbjuder klassiska frans och brynfärgnigar.
Vi utför även formining av bryn med pincett och vid behov vax.

EMSlim sculpt

EmSlim Sculpt levererar elektromagnetiska våg (HI-EMT) som expanderar och drar samman musklerna som med träning där man omformar inre strukturen av muskeln som sedan ökar tillväxten och därefter producerar nya kedjor av muskelfibrer.
EMSlim bygger muskler så bränner den även fett.
- Huduppstramning - Fettreducering - Muskeluppbyggnad
Behandlings områden - Rumpa, Mage, Ben, Biceps/Triceps
Just nu kan du boka en gratis konsultation.

bottom of page