Facial

Ansiktsbehandlingar

För att se/boka alla extra behandlingarna som finns inom det två olika kategorierna så tryck på knapparna här!

 

Klassisk Ansiktsbehandling

En behandling som passar perfekt till alla hudtyper. Ansiktsbehandling inkl frans&bryn färg + plockning.  Inkluderar rengöring, hudanalys, AHA-peeling, ånga, porrengöring, och en härlig hårbottenmassage ,ansiktsmask. Avslutas med ögoncreme, serum och dagcreme

 

Ansiktsbehandling Lyx

Komplett klassisk ansiktsbehandling anpassad efter hudtyp. Vi använder Exuviance-produkter. Rekommenderas som förstagångsbehandling eller regelbundet varannan månad. Syrepensling, lätt brynplock, ånga, portömning, massage, ansiktsmask, serum, dag/nattkräm. Max 90 min.

 

AHA-Behandling/Kemisk Peeling

AHA-behandlingar med fruktsyror från Exuviance lämpar sig för alla hudtyper, även de allra känsligaste – både dam och herr. AHA-behandlingarna föryngrar huden genom att öka fuktigheten. De reducerar även rynkor, sluter samman porer och reducerar talgproduktionen i huden. Behandlingen förnyar i viss mån hudcellerna.
Du kan välja en behandling på 45 minuter, den innehåller avtvätt, AHA-syrebehandling,  serum, ansiktsmask samt dagkräm/nattkräm. Behandlingen lämpar sig som kur varannan vecka 10-15 gånger.
Du kan även välja vår 90 minuter långa behandling. Då ingår avtvätt, AHA-syrebehandling, eventuellt ånga, kort brynplock, antingen lång portömning eller lång massage, serum, ansiktsmask samt dagkräm/nattkräm.

 

ICE Peel

ICE PEEL är en avancerad behandling med omedelbar effekt. Behandlingen är en ”Quick Fix” som kombinerar potenta styrkor av kemisk peeling med cryoterapi i samma behandling. Kemisk Peeling utförs med Mandelsyra (40%, pH 2,02) som exfolierar döda hudceller för omedelbar lyster. Talg löses för djuprengörande effekt. Behandlingen stimulerar fasthetsfibrer för fasthet och den naturliga fukten (Natural Moisturizing Factor) för ökad fukt. Huden får utjämnad struktur och uppstramad lifting effekt. Cryoterapi utförs med Liquid Ice, IceMask, som stärker kollagen och ger omedelbar uppstramande effekt. Huden mjukgörs och återfuktas med upp till 500%. Rynkor och linjer reduceras, mörka ringar och rodnader motverkas.

 

IMAGE 02 Lift

O2 Lift är en ultra-lyxig, Red-Carpet Ready, spa behandling som ger otroliga lyster och huden känns uppfriskande som strålande. En revolutionerande ansiktsbehandling utformad för att exfoliera, ljusa upp och syresätta huden. Denna lyxiga behandling tillsätter syre, växtgenererade stamceller, peptider och en hög koncentration av botaniska enzymatiska ämnen i huden. Papaya och ananas enzymer exfolierar ytan medan en banbrytande mask som syresätter på en cellulär nivå ger huden lyster, uppfräschning ser föryngrade

 

Kemiskpeeling

 

Casmara behandlingar

 

Avancerade Behandlingar

 

NBE 500 Behandling

NBE 500 är en världsnyhet som öppnar en helt ny värld av möjligheter! NBE 500 med specialutvecklade produkter ger unika effekter. NBE 500 är ett mycket exklusivt elektromagnetiskt system som ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna. Huden fungerar normalt som en naturlig barriär och hindrar främmande ämnen från att tränga in i kroppens egen organism. Detta är nu möjligt med de specialutvecklade produkterna tillsammans med NBE 500. De aktiva substanserna slussas ända ner genom epidermis vilket resulterar i fantastiska resultat. Med hjälp av radiofrekventa vågor ändras spänningen i kroppens celler och skapar vibration. Det gör att kanalerna öppnas upp i huden, vilket möjliggör för krämerna att gå ner på djupet och arbeta. Det är kombinationen av krämen tillsammans med NBE 500 som ger de enastående effekterna och ett mycket långvarit resultat uppkommer redan efter några få behandlingar Behandlingar Behandling med NBE 500 utförs genom att en specialutvecklad kräm för respektive behandlingsområde masseras in i huden med cirkulerande rörelser med hjälp av en applikator. Detta gör huden slätare och spänstigare och mer elastisk. Metoden är helt utan nålar och mycket behaglig att använda. Den upplevs, utöver dess fantastiska resultat, som en ljuvlig energigivande massage. Behandlingsområden Hudföryngring och lyft Rosacea och couperoser Acne Rynkreducering Ödemreducering Slapp hud Strie och ärr Fettreducering och celluliter

 

Dermapen 4/Microneedling

Vad är Dermapen? En Dermapen-behandling går till så att 12 sterila engångsnålar skapar upp till 1300 microkanaler i sekunden ned i huden. Beroende på vilka indikationer som behandlas går nålarna olika djupt ned i huden. Microkanalerna gör det dels möjligt att slussa ned aktiva ämnen ned på djupet i huden, dels har de en i sig stimulerande effekt på bildandet av kollagen i huden. Dermapen™ rekommenderas till bland annat: Huduppstramning- och föryngring Fina linjer och rynkor Stora porer Oren hud, acne Milier, keratosis pilares Pigmenteringar Ärr - inclusive acne ärr, kirurgiska ärr och brännskadorv Hudbristningar.

 

BB Glow

BB glow en av vårens mest spännande behandlingar som härstammar från den koreanska hudvården.
BB glow ger dig mer lyster och mindre porer och känslan av en färgad dagcreme. Den ger dig en jämnare ,klarare hy och reduserar dina röda partier i ansiktet. Behandlingen sker med hjälp av en meso cocktail av mineraler och vitaminer som masseras in i hudens yttrehudlager med hjälp av microneedling.
Behandlingen är smärtfri. bästa reultatet får man efter 3-6 behandlingar med 10-14 dagars mellanrum. resultatet håller mellan 6-12 månader beroende på livstil, hudtyp och levene.
perfekt för dig som vill slippa makeup, vakna upp med en strålande hy och jämnare hudton.