top of page
långa ögonfransar

Frans & Brynbehandlingar

Om Microblading / 3D Bryn

Microblading/3dbryn är en manuell metod där man använder ett handverktyg som man gör små snitt i huden  och på så sätt tränger hjälper pigmenten att tränga ner i huden. Tatueringen brukar hålla mellan 1-3 år,men skiljer sig från person till person och beror även på olika faktorer som tex din hudtyp, ålder och hur du sköter dina bryn. Sol, klor och saltvatten bleker pigmentet. Därför rekommenderar jag alltid spf 50 på dina bryn.  (Elisabeth Arden har ett jättebra stick med spf 50) 
Boka gärna ditt återbesök inom 4-6 veckor samtidigt som du bokar ditt första besök .  
Missar du tiden för påfyllnad inom 4-6 veckor anses den vara förbrukad och du får boka ett ordinarie pris. 
OBS!  Innan ditt besök . Undvik  att sola på 24h. Inte dricka kaffe samma dag som din behandling. Inte äta starka mediciner ,inte ta Ipren, alvedon, blodförtunnande eller vara påverkad av alkohol /droger.  Inte äta omega3 veckan innan. 
Det är ditt ansvar att läsa och förbereda dig inför din behandling samt att hitta en återbesökstid i samband med din bokning . 
ETT återbesök ingår inom 4-6 veckor i en nykundsbehandling efter 6 veckor anses den förbrukad!  
Jag skickar med ett eftervårdskit med allt du behöver för att få perfekt eftervård, men det är ditt ansvar att det följs till 100%  Ju bättre eftervård du gör desto bättre och  finare  blir dina bryn!!

Brow Henna Bryn

Brow henna är en bryn färgning som är helt naturlig och 100% veganskt . Brow henna fäster även på huden och ger mer hållbart resultat vid  vanlig
färgning av brynen. 
Färgar bryn och hud. Håller på stråt i upp till 6 veckor och på huden i upp till 2 veckor. Brow henna Stärker och vårdar dina bryn. 

bottom of page